Kodra e Diellit 2
 
 
36
 

Agikons është një nga kompanitë më të mëdha të zhvillimit të rezidencave në Shqipëri. Agikons operon prej vitesh në tregun shqiptar dhe ndërkombëtar në fushën e manaxhimit të pronave dhe të manaxhimit turistik në përgjithësi.

Lexo me teper

36
 

Design konstruktiv i strukturave tona, the backbone, garanton cilësi të lartë teknike, duke qënë se bazohen në standartet e përcaktuara të Eurocode, që ofron eksperiencat dhe praktikat më të mira Europiane.

Lexo me teper

36
 

20-ne-pamje-te-pare

Rezidenca Kodra e diellit 2 është krijuar në bazë të një analize të thellë të cilësive klimaterike, gjeografike, kulturore, ekonomike si dhe një analizë e mentaliteteve sociale. Rezidenca ofron një shumëllojshmëri njësish banimi, duke filluar nga apartamente me hyrje individuale, ato panoramike ashtu si dhe vileta dhe vila.

Lexo me teper

 

Keni një banesë te Kodra e Diellit 2 të cilën doni ta shisni? Kontakto me zyrën e shitjes Agikons.

36
 

Në brendësi të Rezidencës Kodra e Diellit 2 do të gjeni “Kodra e Diellit Business Park”, një koncept bashkohor ku mundëson akomodimin e biznesit tuaj në çdo fazë të zhvillimit.

Lexo me teper

36
 

Telefon:
+355 67 20 64 409 / +355 68 90 71 525 / +355 68 80 45 028

e-mail:
marketing3@agikons.com / marketing5@agikons.com /
menaxhim1@agikons.com

 

Projekte të tjera nga Agikons

 
36